Guru Medium 20 gr + 30 gr X-Change Distance Feeder Solid Body

5,45

Guru X-Change Distance Feeder Solid Body Medium 20 gr + 30 gr, eindelijk komt er een einde aan een bag vol voerkorven. 


Guru X-Change Distance Feeder Solid Body Medium 20 gr + 30 gr, eindelijk komt er een einde aan een bag vol voerkorven. Natuurlijk wil iedere Feeder visser snel kunnen wisselen van voerkorf, als de wind draait of de stroming aantrekt zijn er andere gewichten nodig. Guru heeft hier een nieuwe oplossing voor bedacht. Met de X-Change Distance Feeders draai je heel simpel de loodring (gewichtà van de korf en vervang je die voor een lichtere of zwaardere ring. De  X-Change Distance Feeders zijn gemaakt van een stevig kunststof materiaal, wat een briljante combinatie tussen effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid brengt.

De nieuwe X-Change Distance Feeders zijn leverbaar in drie verschillende varianten. De 'Cage' voerkorf creëert een mooie voerkolom tijdens het zakken in het water, dit trekt de vis dus snel aan. De 'Solid' voerkorf heeft een dichtere behuizing en zal het voer dus langer bij zich houden. De 'Bait Up' Feeder hebben het zelfde model als de 'Cage' Feeders. De korf is echter een stuk groter (hoger), zo kun je nog meer voer op je stek brengen.

Beide varianten zijn leverbaar in Small, Medium en Large. De voerkorven worden per 2 stuks geleverd. Zo bestaat de 'Small 20 + 30 gram' uit twee voerkorven, een 20 gram en een 30 gram loodring. Op deze manier kun je snel schakelen en je voerkorf aanpassen aan de omstandigheden. Verkrijgbaar in X Small - Small - Medium en Large, in de gewichten 20 + 30, 40 + 50, gr.

Merk: Guru
Type: X-Change Distance Feeder Solid Body
Maat: Medium
Gewicht: 20 Gr + 30 Gr
Inhoud: 2 Stuks

Verkoopprijs: € 5.45