Over ons

Prestontackle is een professioneel bedrijf dat zich volledig richt op de verkoop van hengelsportartikelen via internet. Tevens hebben wij ook een prachtige fysieke winkel van ruim 300 m2 hengelsport plezier. Door beide te combineren is een snelle levering naar de klant toe mogelijk.


A WORLD FIRST

Preston Innivations, C-Drome, Avid Carp, Korum en Sonubaits, deze 5 merken zijn heel innovatief en heel belangrijk voor Hengelsportknaller. Wij staan de volle 100% achter deze TOP merken, welke steeds meer een weg vinden naar de hengelsporter en meer bepaald naar de wedstrijd visser. Preston Innovations staat bekend om zeer goed materiaal op de markt te brengen, de afwerking en de prijs/kwaliteitsverhouding zijn zeer goed wat het voor iedereen heel interessant maakt.


Wij hebben ook nog andere merken

Maxtrix – Guru produceren hengelsportmateriaal voor elke stijl van witvissen, zoals de Vaste Hengel, Feeder, Method en matchvisserij. Ringers Baits zijn zeker de trendsetters op het gebied van de Method visserij. Uitvinders en ontwikkelaars kunnen we de Ringer familie zeker noemen.


Wij versturen in heel Nederland - België -Frankrijk en Duitsland tegen lage verzendingskosten. Als je een bestelling doet vanaf 75€ worden er geen verzendingskosten aangerekend. Betaal direct online via ons Multisafe beveiligd betaalsysteem, of via traditionele overschrijving. Met de verschillende online betaalmethodes kan je betalen zoals vb. Visa, Mastercard, Bankcontact, Ideal, Paypal, Direct banking.